Дъщерята на Джина Стоева–Ивая хвана микрофона. 2-годишното момиченце се оказа

...
 Дъщерята на Джина Стоева–Ивая хвана микрофона. 2-годишното момиченце се оказа
Коментари Харесай

И щерката на Джина Стоева хвана микрофона

 Дъщерята на Джина Стоева–Ивая хвана микрофона. 2-годишното момиченце се оказа тъкмо толкоз надарено, колкото известната си майка, научи HotArena .

Певицата сама се похвали, че наследницата й демонстрира интерес към музиката. И с горделивост прибавя, че дребната постоянно й взима микрофона и й подражава, до момента в който пеят дружно.

Джина споделя, че последните две години от живота й са най-прекрасното премеждие, което може да изживее. Тя се качва на сцената единствено два месеца след раждането на щерка си, само че не крие, че се старае да прекарва най-малко 90% от времето си с нея, написа „ Телеграф ”.

„ Откакто се е появила Ивая, това са най-щастливите и пълноценни 2 години от живота ми. Професионалните страсти към нови планове малко останаха на назад във времето за момента. Дали тъй като за мен е значимо да съм с Ивая и да я виждам по какъв начин пораства, дали тъй като съм изморена от непрекъснатите борби за превъзходство в поп фолка. По участия вървя още от втория месец след раждането, само че за ария все очаквам нещо да ме възпламени, да ме провокира–да ме върне.

Фолклорната музика е това, което сега усещам по-близко до себе си. Имам проекти в главата си, нека съумея да ги осъществя ”, споделя още Джина.

Първите месеци от майчинството са извънредно натоварени за изпълнителката. Тя усеща виновност, даже когато й се постанова да остави за няколко часа Ивая, с цел да отиде на присъединяване. Не крие още, че е от амбициозните родители, които имат огромни проекти за децата си и желае да й обезпечи най-хубавото бъдеще.

„ Освен да излизаме на разходки, виждам да включваме и просветителни игри–да разпознава фигурки, цветове, доста обича да пеем песни, постоянно взема микрофона. Като я огледа човек, би споделил, че е била на сцена.

Знае какво прави. Може би когато е участвала на мои концертни участия, е виждала по какъв начин призовавам публиката и съумява да ме имитира сполучливо ”, споделя още Джина.

Певицата разкрива, че не е хвърлила пъпа на щерка си към момента, а желае да види в каква тенденция ще стартира да се развива, с цел да го направи.

„ Иска ми се да спортува нещо, дали лека атлетика, спортна гимнастика, тенис, желая да умее да плува. Иска ми се да свири на някакъв инструмент, може би пиано или китара, доста добре усеща ритъма ”, споделя още Джина.

Певицата споделя също и че се е разделила с бащата на щерка си, само че двамата въпреки всичко поддържат положителни връзки.

„ Не мисля, че е вярно решението  „ ще понасям поради детето ”. Всички би трябвало да са щастливи, с цел да вървят нещата. Ние сме скачени съдове–единият като е под напрежение, напрягат се и другите. Не мисля също, че при най-малката компликация би трябвало решението да е разлъка.

Той е татко на Ивая и в случай че желаеме тя да е щастлива, длъжни сме сред нас да има търпимост и съгласие, даже да сме разграничени. Тя има потребност от него, той от нея, тъй че те имат своето време дружно.

Едно дете обвързва повече от брак ”, споделя още Джина.

За раздялата им се разбра директно след скандал сред някогашния мъж на Джина и сътрудника й Джордан. Случката се разигра на рождения ден на сина на ДесиСлава. Семействата поднесли извиненията си едни към различен и изгладили създалите се по-рано недоразумения.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР